Hoe werkt Olaplex


OLAPEX is de Amerikaanse haarrevolutie die behandeld en beschadigd haar herstelt. Het verbindt de verbroken zwavelbruggen direct weer met elkaar, waardoor het haar in één behandeling weer in de originele, gezonde staat is. Met als direct resultaat sterk, veerkrachtig en glanzend haar.

Wanneer het haar ernstig beschadigd is en het niet (opnieuw) chemisch behandeld kan worden, kan het haar met Olaplex hersteld worden, zodat een kleur –of permanentbehandeling nu wel mogelijk is. Dit kan tijdens de chemische behandeling of in een aparte behandeling  zonder dat het haar gekleurd of gepermanent wordt.

 

Malibu C


Bij grote kleurverranderingen en stapeling van kleur.

Crystel gel is een primer voor superieure kleurresultaten . Het vult poreus haar op daar waar dat nodig is en het verwijdert metalen ,mineralen, build-up, medicijnresten en alle andere zaken die in het haar zijn getrokken en kleurpigmenten kunnen blokkeren.

CPR (Color Pigment Remover) is een behandeling dat tot 3 niveaus kleurpigmenten uit het haar onttrekt zonder het haar te beschadigen.

 

Nioxin


EEN GEZONDE HOOFDHUID ZORGT VOOR GEZOND HAAR

Nioxin heeft zich laten inspireren door hoogwaardige huidverzorging om te voorzien in geavanceerde verzorging en behandeling van dunner wordend haar. Door effecten van o.a. een dieet, narcose, medicijngebruik ,chemotherapie en stress kan de haargroeicyclus en de hoofdhuid verstoord raken. Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis haar en hoofdhuid analyse met de scoop.